Иво Ивков: Предстои да видим дали различията със Сираков могат да бъдат изгладени

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков коментира срещата между ръководството и привържениците, която бе организирана от Национален клуб на привържениците на Левски. Освен Ивков с феновете се срещнаха още старши треньорът Станимир Стоилов и шефът на Управителния съвет Даниел Боримиров.

При напускането си на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" изпълнителният директор на Левски Ивков заяви, че хората от ръководството на клуба са отговорили без никакви притеснения на зададените въпроси.

"Не знам кое е важно, кое е маловажно. Каквото ни питаха, на това отговорихме, както винаги сме правили, гледайки се очи в очи и чисто лице и без никакви притеснения. Сигурно е имало разногласия с феновете, но аз не усетих някой да е останал неудовлетворен от мой отговор", заяви Ивков, цитиран от БНТ.

Ивайло Ивков допълни, че продължава да има сериозни разногласия с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, но не изключи те да бъдат изгладени по време на предстоящото Общо събрание: "Това, че Сираков не е бил на срещата означава, че Левски е започнал да корозира. Дано да има път за обединение. Интерпретирам като "червен картон" думите на Сираков, че който не може да работи с него, си тръгва. Продължавам да имам сериозни различия с Наско Сираков за много съществени неща. Не казвам, че не мога да работя с него. Предстои да видим дали могат да бъдат изгладени". 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят