Милиардер напусна Марая Кери - имало опасност да го направи милионер

Снимка: Архив

Милиардерът Джеймс Пакър напусна Марая Кери заради разточителството ѝ, съобщи Daily Mail.

Той не одобрявал и новото ѝ риалити предаване "Светът на Марая".

"Всичко приключи" - каза семеен приятел пред австралийското списание "Уманс дей". Джеймс никак не одобрява новото риалити шоу на Марая и факта, че тя е склонна да разказва за живота им пред всички". Магнатът обаче е проявил щедрост ѝ е разрешил на Марая Кери да запази годежния пръстен с 35-каратов диамант, който струва 10 милиона долара.

Джеймс Пакър и Марая Кери се сгодиха през януари след шеметна връзка. Те не бяха много словохотливи за предстоящата сватба, като певицата каза, че вероятно тя ще е скромна. И за двамата това нямаше да е първи брак. Марая Кери обяви през 2014 г., че се разделя с втория си съпруг Ник Кенън, от когото роди две деца. Те сключиха брак през 2008 г. Преди него тя беше омъжена за собственика на звукозаписна компания Томи Мотола до 1998 г. Певицата е на 46 години.

Джеймс Пакър, който е на 48 години, е на четвърто място по богатство в Австралия. Състоянието му е над 3,1 милиарда щатски долара. Той е наследил медийна империя от баща си Кери Пакър, като е умножил семейното състояние. Сега се занимава с недвижими имоти, шоубизнес и хазарт. С втората си съпруга певицата Ерика Бакстър се раздели през 2013 г. Той има три деца. В началото на седмицата Марая Кери отмени повечето концерти от турнето си в Южна Америка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица