Авангардни смарт технологии показват на панаира в Пловдив

650 водещи компании ще демонстрират изделия и услуги на изложението

Авангардни автомобили от най-висок клас, съчетаващи върхови технологии и футуристичен дизайн, са експонирани в Смарт палата, която се прави за първи път по време на тазгодишното 72-ро издание на Международния технически панаир в Пловдив. Неговото откриване е в понеделник в 11,30 часа, а една от новите прояви на "Есен 2016" е в палата 2 под мотото be smart...

В нея компанията Smart management представя иновативни автомобилни решения, модерни подходи за мениджмънт, финансов инженеринг и хайтех разработки. Атрактивната колекция включва демо моделите на Smart management ("Мерцедес", "Фолксваген" и "Смарт") и на "Мото-Пфое" ("Форд", "Волво", "Рейндж Роувър","Ягуар").

Един посетител си тръгва с нова "умна" кола срещу попълнена анкетна карта

Един от посетителите на "Есен 2016" ще си тръгне с нов автомобил Smart Fortwo, който е икономичен и красив, снабден с навигационна система и много други екстри. Жребият за колата ще се тегли в 13 часа в последния ден на панаира - 1 октомври (събота). Наградата е осигурена от „Международен панаир-Пловдив" АД и може да бъде спечелена от всеки, който пусне анкетна карта в специалните урни на територията на деловия форум.

Лифтинг за коли, повредени от градушка, пък демонстрира фирма "Пентфил и Кардинг България". Използват се специални инструменти и технология за изправяне на вдлъбнатини без боядисване. Интересен хайтех експонат е и самобалансиращият се електрически скутер на "МГС-ойл", който се управлява с движения на тялото.

Новост е Стартъп зоната за млади изобретатели и предприемачи, където студенти от техническите университети в Пловдив и Варна ще покажат своите изделия.

50 фирми претендират за златни медали в конкурса за иновативни продукти

Поне 50 фирми ще се съревновават за златните медали в Международния конкурс за иновативни продукти с високо качество. Иновациите са основен акцент на 11-те специализирани изложби в рамките на "Есен 2016" - близо 650 водещи компании демонстрират изделия и услуги от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, роботиката, енергетиката, управлението на водите, автомобилостроенето, транспорта и автосервизно оборудване, екологията, информационните технологии, химическата и минната промишленост.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България