Български национал по борба се изявява като Спайдърмен в САЩ

Възрастен човек с костюм на Спайдърмен? На всичкото отгоре в този вид прави набирания и изпълнява салта? И поваля съперници на тепиха?

Само по себе си това звучи достатъчно атрактивно. Дори и без уточнението, че става дума за български национал по борба...

Борислав Новачков е сред най-ексцентричните имена в нашия тим. Той живее в САЩ от 13-годишен, когато майка му печели зелена карта. А през 2013 г. се завръща у нас за турнира "Дан Колов".

Оттогава е неизменна част от държавния тим. 26-годишният Борислав не успя да блесне на олимпийските игри в Рио де Жанейро през август, но вече е насочил усилията си към Токио 2020.

Новачков редовно публикува атрактивни снимки и видеа в социалните мрежи, но последните са наистина впечатляващи.

"Повечето от вас вероятно смятат, че Спайдърмен е естествено дарен със суперсили или че е придобил физическите си способности чрез ухапване на паяк. Може и така да е, но може би той просто е обикновен човек, който тренира наистина здраво. Планирах да запазя това за Хелоуин...Но дотогава така или иначе ще кача още записи", гласи текстът към постовете.

Тази година Хелоуин се пада в понеделник, така че през следващите дни определено си струва да държим профила на Новачков под око...

https://www.facebook.com/bnovachkov/videos/10154580327351054/

 

/БТВ/

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица