Веригата от финансови центрове на Вива Кредит се разширява

Вива Кредит откри офис и в гр. Благоевград. С присъствието си в югозападния град компанията за бързи кредити продължава разширяването на своята мрежа от финансови центрове в страната. Новият 56-ти офис на финансовата институция е  ситуиран на ул. Тодор Александров №44.

От компанията за бързи кредити са подготвили не едно, а две специални промоционални предложения за всички свои нови клиенти – 50% отстъпка за кредит срещу лична карта в размер на 300 лв. и 350 лв. по продукта ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС или отстъпка в размер на последна вноска за кредити от 300 лв. до 1 500 лв. по продукта ВИВАКРЕДИТ ПЛАН. Предложенията са в сила до 2 октомври 2016 г.

Отличителните характеристиките на продуктите ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС и ВИВАКРЕДИТ ПЛАН ги превръщат в много атрактивни. За тях може да се кандидатства удобно по няколко начина – изцяло онлайн на www.vivacredit.bg , по телефон 0700 45 245 (без допълнително таксуване), на място във вече 56-те финансови офиса на Вива Кредит или партньорската мрежа на компанията.  Сумите, които се отпускат са от 100 лв. до 1 500 лв. в зависимост от продукта, а становище може да се получи до 20 минути с услугата Експресно разглеждане. Сред останалите предимства за потребителите са възможността да вземат кредит срещу лична карта, както и да ползват подробен калкулатор на сайта на компанията - www.vivacredit.bg. Сроковете на изплащане на ВИВАКРЕДИТ ЕКСПРЕС и ВИВАКРЕДИТ ПЛАН са гъвкави и изцяло съобразени с индивидуалната потребност на клиента – на двуседмични или месечни вноски.

Финансовата институция Вива Кредит предлага и трети основен продукт - ВИВАКРЕДИТ ИПОТЕКА, който е надеждно и бързо решение за потребителите, които имат необходимост от финансови средства в по-голям размер - от 5 000 до 200 000 лв. Становище по кандидатстването за кредит срещу ипотека на имот се получава в рамките на 24 часа. Повече информация за ВИВАКРЕДИТ ИПОТЕКА може да се прочете на специално разработения сайт за продукта ipoteka.vivacredit.bg.

Пълните условия на промоционалните предложения, както и други атрактивни оферти от Вива Кредит, са достъпни на сайта на компанията www.vivacredit.bg

vivacredit

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес