Веселин Марешки: Ахмед Доган може да стане президент, ако вице му е Цветан Цветанов и Цветанов брои бюлетините

Веселин Марешки

Ахмед Доган може да стане президент, ако вице му е Цветан Цветанов и Цветанов брои бюлетините. Това каза Веселин Марешки, кандидат за президент, пред „Канал 3".

"На 2-ри октомври не Бойко Борисов, а Цветан Цветанов ще каже кой ще бъде следващият президент. В последно време Бойко Борисов се изолира, а Цветан Цветанов придобива харизма. Следващият президент ще бъде част от статуквото. Аз знам кой ще бъде кандидатът за президент на ГЕРБ, заяви уверено Веселин Марешки. Цветан Цветанов е кандидатът за президент на ГЕРБ, защото той е много по-известен от кмета на Бургас Димитър Николов. Самият Цветанов започва да игнорира Борисов. Цветанов ще спечели съревнованието с Бойко Борисов и ще вземе властта в ГЕРБ", коментира Марешки.

Кой и на какво основание може да прави социологически проучвания и да ни облъчва, попита той. Според него, социолозите трябва да питат хората кой е най-корумпираният политик. "Защо не е в затвора този, който е поръчал ядрените реактори за АЕЦ "Белене", които сега трябва да плащаме", отново попита той. Веселин Марешки цитира Стефан Данаилов, който казва, че нацията иска промяна на статуквото. Според Марешки, това ще бъде основният лайтмотив на изборите. Той определи себе си като единственият участник в президентските избори, който не е част от статуковото. "Важно е да си направил нещо за българския народ", продължи Марешки. Беновска го попита какво е направил за българския народ. А той отговори, че от 25 години се бори с картела в лекарствата и даде пример, че ако ги няма неговите аптеки, хората ще плащат 70% по-скъпи лекарства.

Марешки заяви, че няма да се откаже да се бори и с картела в горивата и ще продължи да открива нови бензиностанции. Той сподели, че има голям натиск срещу него да се откаже, но е благодарен на българския народ, че го подкрепя. "България има нужда да бъде освободена от политическия картел, подчерта Марешки. “Аз без да съм президент съм обединил народа около лекарствата и горивата”, продължи Марешки. Той обеща да изгони всички корумпирани политици с воля, сила и желание. "Всяко българско семейство е ограбено с поне 6000 лева в президентския мандат на Росен Плевнелиев. Лукой е монополист в горивата, а монопола в лекарствата се държи от НЗОК", посочи Веселин Марешки. "Моята кандидатура за президент е референдум искат ли хората да бъдат ограбвани", заяви Веселин Матешки. Той цитира встъплението на Илиана Беновска, че пазарът на кандидат-президентите засега приличаа на кухненска миална пълна с мазни и клеясали съдове и каза, че не счита себе си за такъв. Марешки се определи като честен и почтен човек.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика