Ген. Румен Радев пред симпатизанти в Лом: Държавата се е отдръпнала от цели региони

„Лесно е да си българин там, където държавата полага грижи. Трудно е да продължаваш да си истински българин в онази част, където държавата ни се е отдръпнала и отдавна е спряла да създава условия за трудова заетост. Ето, заради това състояние, в което се намира и град Лом, е време за промяна.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в крайдунавския град, където се срещна с обществеността. По думите му не може за едни да има средства, а за други да няма. Според него подобна политика, водена от управляващите, е несправедлива към хората от Северозападна България.

Кандидатът за президент се срещна и с работници от земеделска кооперация в село Комощица. „Вие сте доказателство за това, че българинът може да бъде предприемчив, може да се обединява, може да се труди честно и достойно. Впечатлен съм от духа ви и желанието ви за борба, за да продължавате напред, когато държавата е абдикирала от този регион“, заяви Румен Радев пред събралите се. Той им благодари за това, че се занимават със земеделие и дават хляб на хората в региона.

Ген. Радев каза също, че подписването на споразумението с Канада е заплаха за селското ни стопанство и обрича стотици стопанства на мизерия. „Така ли управляващите защитават интересите на хората в страната?“, попита кандидатът за президент. Той обаче категорично се обяви против подобна политика и заяви, че никога няма да работи срещу интересите на хората и България.

 

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика