Градски хотел с две световни туристически награди

5-звездният бутиков градски хотел-галерия "Графит" във Варна спечели две от големите отличия в 23-ото издание на конкурса World Travel Awards 2016, съобщиха от компанията собственик "Св. Св. Константин и Елена холдинг" АД. На гала церемония във Forte Village Resort в италианския курорт Сардиния "Графит" е получил туристически "Оскар" за "Най-добър бутиков хотел на България" и "Най-добър хотел на България".

Това е четвъртата поредна година, в която градското бижу на морската столица се радва на признание сред световния елит в бранша заради високия стандарт на предлаганите услуги и уникалната концепция от 4 напълно различни като интериор етажа.

В първия, наречен "Честър", акцент е типично английската атмосфера, съчетаваща кожа и дърво. Вторият - "Карачи", е комбинация от барокови и сюрреалистични детайли, решени в тюркоаз и червено. "Другият етаж" на трето ниво е решен в елегантен бяло-черен минимализъм, а четвъртият - "Четири елемента", в който е и СПА-центъра, е микс от дърво, жива зеленина, светлина, вода и речни камъчета в баните.

Тази година "Графит" има номинация и в международната класация за луксозни хотели World Luxury Hotel Awards. Призьорите в този конкурс ще бъдат обявени на 29 октомври в Катар.

grafit karaci

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Туризъм