Извънземен епос от майстора Дени Вилньов

Във филма участва прекрасната Ейми Адамс

Режисьорът на великолепни визионерски откровения като “Враг”, “Затворници” и “Сикарио” Дени Вилньов е готов с нов филм, и то докато се готви да снима продължението на легендарната sci-fi noir класика “Блейд Рънър”. Заглавието е Arriaval и се очаква да нахлуе в кината през ноември. Историята разгръща извънземно нашествие с тревожни последици за човечеството.

Когато множество мистериозни космически кораби се приземяват из разнообразни кътчета на глобуса, елитен екип е събран, за да разследва ситуацията. Отрядът включва лингвистката Лоис Банкс, изиграна от Ейми Адамс, математика Иън Донъли (в ролята Джеръми Ренър) и полковник от американската армия, материализиран на екрана от носителя на “Оскар” Форест Уитакър. Те ще се изправят пред най-голямото предизвикателство, което може да тества съдбата на цялото човечество.

Филмът ще бъде драматичен поглед към концепцията за извънземно нашествие, а сценарият на Ерик Хайзър е базиран на разказа Story of Your Life на Тед Чанг. Продукцията е заснета в родината на режисьора Дени Вилньов Канада и се очаква да бъде едно от най-интересните кинопредложения до края на годината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино