Йорданеску: Не искам да сме домакински отбор

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску остана много доволен от победата с 4:0 над "Берое". Той обаче изтъкна, че отборът трябва да играе със същата агресия и при гостуванията си, а не само на "Българска армия".

"Имахме трудни моменти напоследък, затова тази победа е толкова важна. Успяхме да си върнем увереността. През цялото време владеехме инициативата, действахме на висока скорост и създадохме доста положения. Хареса ми как използвахме фланговете. Това, че не допуснахме гол, също е положително", коментира Йорданеску.

"Разбира се, предстои ни още много работа. За да изградим добър тим, е необходимо време. Не искам да сме домакински отбор, трябва да играем със същото самочувствие и агресия и на чужд терен. Днес видях много положителни неща, дано задържим това ниво и при гостуванията", продължи румънският специалист.

Той заяви още, че доскорошният капитан Борис Галчев тренира с отбора и е доволен от старанието му, но не даде конкретен отговор на въпроса дали и кога халфът ще се завърне в игра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ