Кирил Домусчиев: „Лудогорец“ гони второ място в групите

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заяви, че целта пред отбора е класиране в следващия кръг на Шампионската лига. Днес тимът от Разград приема ПСЖ на Националния стадион „Васил Левски“ в мач от група А на турнира.

„Не сме казали на играчите, че задължително трябва да са първи или втори - каза Домусчиев за Би Ти Ви. - Ясно е, че трябва да се трупат точки. Аз и на шега го казвам, че минимумът е второто място, но в крайна сметка човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.“

Домусчиев призна, че не е изненадан от интереса на феновете към срещите на тима от Разград в турнира.

3000 българи изкупиха билетите за „Емиратс“, за да гледат „Лудогорец“ на 19 октомври, а не „Арсенал“ - добави Домусчиев. - Ако имаше още билети, те също щяха да бъдат продадени, защото феновете искат да се радват на „Лудогорец“. Хората, които ще бъдат на мачовете на „Васил Левски“, те са фенове на нашия тим. Те са на стадиона заради „Лудогорец“, не заради ПСЖ, „Арсенал“ или „Базел“.

В същото време френският шампион кацна в София без две от звездите си. Хатем Бен Арфа и Хесе Родригес отпаднаха от състава за мача на „Васил Левски“. Французинът има болки в левия пищял, а испанецът страда от травма на коляното, която получи на тренировка. Белгийският национал Тома Мюние и Марко Верати се завръщат след травми, а в състава е включен и Серж Орие, който беше осъден на два месеца затвор за нападение срещу полицай при инцидент пред нощен клуб в края на месец май.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ