Майката на Николай Димов разбрала за смъртта му от телефонно обаждане на Анита Мейзер

Анита Мейзер

Майката на покойния съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов, е научила от обвинената бивша Мисис България за смъртта на сина си. Това разказа пред БТВ Мартин Златев, който се познава със семейството от 20 години.

След смъртта на Николай Златев е трябвало да вземе майка му от вилата й над Виница. По пътя тя е звъннала на Анита Мейзер, която по телефона й казала: „Синът ти се обеси”.

„Тази жена (бел. ред. Анита Мейзер) й затвори телефона по най-грозния начин. Ние не казвахме на майката до последно, за да може в районното управление да й обяснят, но тази жена се държа грозно. Трагедията беше неописуема”, посочи Златев.

По думите му видими проблеми между Анита и Николай не е имало.

Като семейни приятели сме се събирали нееднократно, правили сме купони. Последно бяхме заедно миналата година на 15 август на празника на Варна, заяви той. Преди две седмици пък Анита Мейзер е била в дома му, за да й помага със съвети как да си закупи място в местност около Варна.

Мартин Златев няма обяснение за смъртта на Николай. „Това е едър, здрав мъж, уравновесен, води здравословен начин на живот”, заяви той.

Други приятели на Николай бяха категорични, че никога не е имал навика да къса свински опашки, за да доказва своята сила. „Никога не е практикувал такива неща, това е пълен абсурд. Някой го е направил. Той никога не би си причинил такова нещо”, заяви един от тях пред БТВ.

Близките на Димов са убедени, че той не е взимал никакви помощни вещества, спазвал е единствено хранителен режим. Не са забелязали промяна в неговото поведение и не знаят да е имало напрежение между него и Анита Мейзер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България