Мистерия с Валери Божинов

Partizan's Valeri Bozinov (L) vies with AZ Alkmaar's Jeffrey Gouweleeuw (2nd L) during the UEFA Europe League football match between Partizan Belgrade and AZ Alkmaar on September 17, 2015, at the Partizan stadium in Belgrade. AFP PHOTO / OLIVER BUNIC

Тръгва ли си Валери Божинов от "Партизан"? Обяснение в любов с феновете на "гробарите" уплаши "черно-бялата" половина на Белград, че голмайсторът на отбора ще направи трансфер в последния ден на прозореца. Агенция В92 веднага съобщи, че по всяка вероятност става въпрос за Гърция или Турция.

От мениджърските среди в България признаха, че е имало интерес от атински гранд, но нищо повече. За Турция няма никакви индикации. Божинов беше световноизвестен с трансферите си на високо ниво между "Фиорентина", "Ювентус", "Манчестър Сити", "Спортинг"... Но в последно време се кротна и вече трети сезон е в "Партизан". Въпреки че отборът не е в добро състояние, феновете на тима обичат много своя голмайстор. От началото на сезона Божинов е топ реализатор с 4 попадения.

През лятото "Партизан" освободи другия българин - Иван Бандаловски.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят