Моу: Някой ден ще разбия главата на Венгер

Своенравният Жозе Моуриньо е скаран с много свои колеги, но особено видна е враждата му с Арсен Венгер. Двамата са във война още от 2004 г., когато Специалния пое "Челси" и се изправи срещу "Арсенал" на французина. През времето разправиите между двамата следваха една след друга и сега наяве излезе пикантна информация. "Някой ден ще го срещна някъде извън терена и ще му разбия главата", гласи заканата, която Жозе отправил по адрес на Венгер в началото на 2014 г.

Това Моуриньо споделил пред журналиста Роб Бийзли, който твърди, че е близък с португалеца. През годините двамата редовно са комуникирали и чрез размяна на електронни съобщения и смс-и. Сега журналистът е събрал всичко интересно и е издал книга, която се казва "Jose Mourinho Up Close and Personal" и ще излезе на пазара на 29 септември. В нея Бийзли разкрива редица детайли от емоциите на настоящия мениджър на "Манчестър Юнайтед".

Въпросният случай с Венгер е след трансфера на Хуан Мата от "Челси", начело на който по това време беше португалецът, на "Олд Трафорд" през януари 2014 г. Тогава мениджърът на "Арсенал" коментира, че с тази сделка Жозе подсилва пряк конкурент за титлата, но в ущърб на "топчиите", защото към времето на реализирането на трансфера "Челси" и "Юнайтед" вече бяха изиграли и двата си мача, докато неговият тим все още не беше.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят