Най-популярните родни графити артисти преобразяват Пловдив

графити

Новото издание на фестивала "Стрийт Арт Фест", в което среща си дават най-добрите родни графити артисти, вече започна и ще продължи до 2 октомври.

Дотогава изявени майстори начело с Dark, Stern и OzOne, ще превърнат в красиво произведение на графити изкуството 2 зони в панелния комплекс "Тракия" - блок 42 и СОУ "Свети Софроний Врачански".

На 1 и 2 октомври от 10 до 15 часа ще има графити работилници за всички малки художници. Вечерите на организирания от Сдружение "Обединени млади граждани" "Стрийт Арт Фест" са запазени за взривяващи партита в клубове в квартала на творческите индустрии "Капанa" с участието на едни от най-свежите DJ crew-та у нас, които ще заредят всички с още повече еуфория и адреналин.

"Стрийт Арт Фест" е ежегодно и значимо събитие от културния календар на Пловдив, което обединява и събира на едно място артисти,  художници и млади хора и дава поле за изява и реализация на техните способности. "Стрийт Арт Фест Пловдив" е насочен към уличното и графити изкуство, което популяризира града по един оригинален начин като генерира ясен артистичен резултат и променя средата, която обитаваме като я превръща в по-модерна и по-красива.

"Стрийт Арт Фест" бе част от кандидатурата и допринесе за спечелването на титлата "Европейска столица на Културата" на Пловдив за 2019 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони