Най-сексапилните мъжки и женски професии

Ако един мъж си мисли как работата му съсипва любовния живот, причината не е, че не е станал модел по липса на физически данни, а че не е завършил право. Именно юристите оглавиха класацията за най-сексапилните мъжки професии, съобщи в. "Дейли мейл".

Юристките обаче не възбуждат толкова мъжките фантазии. Дамската класация се оглавява от учителките. Следват зъболекарките, логопедите, вътрешните архитектки, организаторките на събития. Юристките са на шесто място.

Смятаните по традиция за сексапилни женски професии - на манекенките и стюардесите, заемат едва 14-о и 15-о място - последните в класацията. Пред тях са психоложките и музикантките. По средата са личните треньорки и медицинските сестри. Журналистките са на 10-о място. Актрисите въобще не попадат в класацията.

При мъжете на второ място са актьорите, на трето - творческите директори. Самолетните стюарди са на четвърто място, а на пето - журналистите. На последно място в класацията са готвачите. Моделите и при мъжете са на предпоследното 14-о място. Архитектите са на 7-о място, а учителите са на 9-о. Лекарите са едва на 10-о място.

Класацията е направена по данни от сайта за срещи Тиндър, който е най-популярният във Великобритания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл