"Нерадзурите" спасяват Рууни?

Уейн Рууни вече е рекордьор по мачове за националния отбор на Англия.

Ерата "Уейн Рууни" на "Олд Трафорд" може да приключи съвсем скоро. Вторият най-добър реализатор в историята на Манчестър Юнайтед може да напусне клуба след само два месеца и да поеме към Италия.

Според медиите на Апенините, 31-годишният нападател може да премине в Интер още през януарския трансферен прозорец. Желанието за такава сделка е лично на наставника на "нерадзурите" Франк де Бур.

Той е имал среща с ръководството на клуба, на която се е обсъждало бъдещето му. По всичко личи, че напрежението върху поста му е намаляло след победата над Торино в междинния кръг в сряда и той веднага е използвал ситуацията, за да сподели желанията си за зимната селекция.

Едва ли Рууни би струвал скъпо на италианския колос, защото все по-рядко попада в сметките на мениджъра на Юнайтед Жозе Моуриньо. В последните мачове дори не е в групата на "червените дяволи", а официалното становище е, че има травма. Но на Острова смятат, че просто Специалния му показва, че все по-рядко ще разчита на него във важните битки.

Ако такъв трансфер наистина се осъществи, това ще е първото излизане в отбор зад граница на 31-годишния нападател. Досега в кариерата си той е играл само за Юнайтед и Евертън.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят