Певци от Румъния, Великобритания и Македония идват в Пазарджик на "Плюс Фестивал 2016"

Изпълнители от Румъния, Великобритания и Македония ще вземат участие в третото издание на "Плюс Фестивал" в Пазарджик, който ще се проведе на 2, 3 и 4 септември.

Сред тях се открояват имената на едни от най-обещаващите звезди оттатък Дунава като Alessandra, Theo Rose и Rawanne, които са част от музикалното семейство на "Roton Music". Международното участие във фестивала се допълва от Ashley David (Великобритания) и "Brooklyn Projects" (Македония). Най-големите имена сред родните изпълнители, които съставляват т.нар. хедлайнери, пък са групите "Ъпсурт" и "Остава", Гери-Никол, рап дуото Павел и Венци Венц и бийтбоксърът Skiller.

Организаторите на Плюс Фестивал винаги подчертават ангажимента си и към изгряващите родни звезди и продуцирането на качествена авторска българска музика. Затова по тяхна покана участие взимат Станислава Василева, Вениамин Димитров, Ивон Владимирова, местните певци Емил Петров и Стефан Стоилов и групите "Taking Heed" и "Modica Band". На танцувалния фронт пък виждаме добре познати имена като "The Hopers" от Сандански, балет "Obsession" от София и местните "Албена", "Мистерия", "Torrens" и брейк денс трупата "Electra Crew".

"Плюс Фестивал 2016" сменя локацията си и се мести на "Тортата" на площад "Константин Величков" в центъра на Пазарджик, където ще са големите вечерни концерти на 3 и 4 септември от 20 часа. Съвсем умишлено единствено неизвестно остава мястото на концерта на група "Остава" на 2 септември (петък). Организаторите имат амбицията за пръв път да реализират т.нар. "secret location концерт" - такъв, до който се допускат ограничен брой хора след предварителна резервация.

Те ще са тези, които ще получат точната локация часове преди началото на концерта и ще се отбират сред изпратилите лично съобщение на #plusfest2016 #OstavaPlusFestival#OstavaSecretLocation, разкри изпълнителният директор на "Плюс Фестивал 2016" Александър Иванов.

С най-голям интерес се чака третата вечер на фестивала, когато "гвоздеят на програмата" ще е Гери-Никол, чийто първи две песни събраха над 32 милиона гледания и съвсем оправдано нашумялата млада поп изпълнителка изпя и "Аз съм кралица".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони