ПСЖ със сериозна оферта за Дракслер преди сблъсъка с "Лудогорец"

"Пари Сен Жермен" ще опита да привлече германския национал Юлиан Дракслер, съобщава германското издание "Билд" на челната си страница. Съперникът на "Лудогорец" в груповата фаза на Шампионската лига не разполага с много време за подобна офанзива. Трансферният прозорец в Германия затваря в сряда (31.08).

Президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи трябва да подготви 75 милиона евро. Такава е откупуващата клауза на германеца. В родината на Дракслер се твърди, че неговият агент вече четири дни се грижи за сделката.

Юлиан Дракслер е играч на "Волфсбург" от 2015 г., а преди това беше футболист на "Шалке". Младокът игра на европейското първенство за Германия и често влизаше в ролята на "фалшива деветка". Има 1 гол и 1 асистенция на еврошампионата. 22-годишният футболист има на сметката си 35 мача и 9 гола за "Волфсбург" през миналия сезон.

Трансферът изглежда още по-възможен предвид факта, че "Волфсбург" индикира това лято нуждата от пари. Андре Шурле, Бас Дост, Макс Крузе и Данте бяха продадени, а Налдо и Фелипе освободени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят