Родните звезди под влиянието на Майкъл Джексън

Седем години след загубата му преданите фенове продължават да тъжат за кумира си, а днес отбелязват рождения му ден

Майкъл Джексън щеше да навърши 58 години днес. Кралят на попа не е между живите вече 7 години, но феновете му в цял свят продължават да скърбят за него. Родните популярни лица също не правят изключение, а много от тях признават, че именно Майкъл е техният кумир и вдъхновение в живота.

Фен №1 на Майкъл сред родните звезди е рапърът Устата. Той не крие, че още му е много трудно да приеме загубата на любимия му изпълнител и продължава да му е супер голям почитател.

Устата се запалил по гениалният изпълнител, след като гледал филма му Moon Walker. Той си признава, че никога дотогава не бил виждал някой да пее и танцува по този начин и изживяването за него било неповторимо. След прожекцията целият салон станал на крака и аплодирал, като на истински концерт. Запленен от американския изпълнител, Устата започнал да се опитва да танцува като него и с времето задобрял дотолкова, че дори спечелил танцов шампионат у нас. Родният изпълнител си спомня, че въртял касетката с хитовете на Майкъл почти без прекъсване и той бил неговото вдъхновение. Рапърът дори си бил купил билет за 11-ия от 50-те прощални концерта на попидола, които уви  не се състояха.

Устата успял да запали по Кралят на попа и дуетната си половинка - ромската перла Софи Маринова. Тя също му станала голяма фенка. Двамата заедно  посещавали и партита, посветени на хитовия изпълнител. На тях Софи пеела и танцувала нонстоп, с което изненадвала другите посетители, неочакващи такъв музикален вкус от фолк звездата.

Не по-малко запален по Кралят на попа е и родният крал на поп фолка - Азис. Той си признава, че за него няма по-велик изпълнител и загубата му е огромна за световната музикална сцена. Азис буквално се влюбил в американската суперзвезда, след като още като малък го гледал на видеокасета.

Той не крие, че трудно приел новината за кончината на Майкъл, защото за него изпълнителят на „Трилър“ е нещо повече от любим певец. Родната звезда  признава, че дори първите му  мечти били свързани именно с Краля на попа. Съвършенството на неговите черти, макар и постигнати с помощта на пластичната хирургия, направо омагьосали изпълнителя на „Целувай ме“.

Той споделя, че и до днес обича да пие в чаша с лика на Майкъл, а колекцията му от снимки, постери, дискове и материали за него е огромна. Дълго време дори идеалът за жена на Азис била сестрата на Майкъл - Ла Тоя, която е почти пълно негово копие. Той споделя, че е имал огромно желание да посети и последните концерти на попиконата, и не крие огорчението си от това, че такъв уникален човек и изпълнител вече го няма между нас. Азис е убеден също така, че всичките обвинения в педофилия към него са изфабрикувани и повечето „жертви“ на неговата „похот“ са били тласкани само от мисълта да спечелят пари. Единствената звезда, която можела да конкурира Майкъл в сърцето на Азис, била Мадона, но в последните години тя не го радвала толкова с изявите си, докато Майкъл останал себе си до края.

 

Родени на една дата

Рок лъвицата Ани Лозанова също може да претендира за най-голяма фенка на Майкъл. Атрактивната певица е родена в Берлин на една и съща дата с изпълнителя на Black or White, което я кара да го усеща още по-близък.

В знак на дълбоката си обич и възхищение към него Ани дори си е татуирала силуета на Краля на попа върху изваяната си фигура.

Преди три години тя стана майка за първи път и името на сина й неслучайно е Майкъл. Певицата споделя, че майчинството я е променило и тя вече е много по-спокойна, търпелива и уравновесена - нещо което й е липсвало преди.

Усещането от това да е родител на малкия Майкъл за нея е несравнимо с нищо друго. Ани вече прави планове да се завърне сериозно на родната музикална сцена заедно със своята група. Тя не крие, че буквално е откърмена с песните на Майкъл Джексън и той е най-големият й стимул в музиката. Атрактивната дама си признава, че обича певците, от чиято музика струи сексуална енергия, каквато има в изпълненията на Майкъл Джексън и Принс. Сред новите музиканти няма някой, който да й въздейства по същия начин, и тя е сигурна, че още дълги години Майкъл ще си остане Краля на попа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица