Сводници пребиха фотограф по време на нощни снимки

Сводници пребиха фотограф по време на нощни снимки в центъра на Варна, алармира пострадалият Димитър Дарков в профила си във Фейсбук, където си е пуснал и селфи с последствията по лицето му.

Нападението е станало на бул. „Владислав Варненчик” в 3 часа след полунощ. Според него са го пребили група сводници и са му откраднали телефона и слънчевите очила за общо 1100 лева.

Дарков е бил налаган с юмруци и ритници, а втория път, когато се върнал с приятел да си търси вещите - нападателите ги замервали и с павета, разказва той. Пребитият фотограф твърди още, че записал случилото се с диктофон и е направил жалба в полицията.

От ОД на МВР-Варна потвърдиха, че има такъв случай, по който се води разследване. Има такава конфликтна ситуация, която е ескалирала, работи се по инцидента, но има известно разминаване в показанията на потърпевшия, каза за "Труд" Ивана Милева от пресцентъра на полицията.

Публична тайна е, че нощно време на всеки 50-100 м по централния булевард до входа и изхода на Варна има мургави жрици на платената любов, наблюдавани и охранявани от своите сводници. Особено активни са проститутките и техните покровители сега в града след като туристическият сезон по курортите е на финала си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България