Тлъсти пари за Йорданеску само при успехи

Новият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску ще получи сериозни пари единствено при успехи, разкриват медиите в Румъния. Според тях наставникът почти не се е пазарил с българския клуб. Обявил, че иска фиксирани сериозни бонуси при спечелена титла, купа, евентуално влизане в групова фаза на Лига Европа и Шампионската лига. Нито в Румъния, нито от ЦСКА разкриват какво ще е възнаграждението на Йорданеску. Говори се, че ще варира между 8 и 12 хиляди евро, но и тези суми са в сферата на предположенията.

ЦСКА ще реши дали да привлече колумбийския нападател Джордан в следващите две седмици. Бившият голмайстор на "Литекс" трябва да мине възможно най-обстойни медицински тестове, за да докаже, че е достатъчно здрав. Именно постът централен нападател е най-търсен на "Армията" особено след контузията на титуляра Преслав Йорданов.

По време на паузата за националните отбори в ЦСКА ще дойдат най-малко три попълнения. Две от тях ще бъдат от Румъния и по препоръка на Йорданеску. Финансовият директор Трифон Попов вече гарантира, че ще бъдат осигурени необходимите финанси за селекция. До преди това лято последният играч, за когото ЦСКА плати трансферна цена, бе камерунският нападател Нджонго Присо - 200 000 евро през 2012 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ