Тунинг зона и Караван салон допълват изложбата "Автосвят" в Пловдив

Специализираната изложба "Автосвят" в Пловдив вече ще е в нов формат, който включва още атрактивни предложения за любителите на високи скорости. Освен автомобили те ще видят технологии и техника за преобразяване на колите в специална Тунинг зона, "мобилни къщи" в Караван салона и мощни озвучителни уредби в секцията "Кар аудио". Изложбата "Автосвят" се организира в рамките на Международния технически панаир в Пловдив от 26 септември до 1 октомври. Тогава премиери у нас на последни модели на водещи световни производители ще представят дилърите на "Порше", "Мазерати", "Лексус", "Тойота", "Хюндай", "Ситроен", КИА, "Пежо", "Сеат", "Шкода", "Лада" и други марки.

Те са подготвили съвместни инициативи с участници в изложбата за транспорт и автосервизно оборудване "Аутотех". За първи път се прави и Тунинг зона, която ще бъде разположена в палата 3 на панаира. Наред с експозициите ще има демонстрации на подобрения в колите. Новост е и секцията "Кар аудио", където в демонстрациите могат да се включат и посетители, за да усетят силата на звука от модерните системи. Предвидена е и зона за любителите на водни и екстремни спортове с атрактивни лодки, джетове и АТВ-та. Състезателни мотоциклети "Дукати", пистови автомобили, които са участвали в ралита, и двуместен електромобил допълват екстравагантната колекция.

В Караван салона пък ще бъдат презентирани модерни кемпери и каравани, които в момента са хит в туризма и нова ниша за бизнес, тъй като се купуват не само за пътешествия и за отдаване под наем. Редом до тях ще са експонирани автобуси и микробуси, товарни и специализирани автомобили. Изложбата "Автотех" включва щандовете за резервни части, гаражно и сервизно оборудване, съоръжения и продукти за бензиностанции и газостанции.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили