Цецка Цачева в Бургас: С отворено сърце се изправям пред вас

Цецка Цачева

„С отворено сърце  се изправям пред вас, Вие в Бургас знаете много добре, че когато ГЕРБ работи в интерес на гражданите, как изглеждат нашите общини. Санираните сгради, модерната инфраструктура, пречиствателните станции и още  и още, затова ние имаме самочувствието да се изправим пред гражданите на България. Така както го правим до момента – така ще го правим и до края на кампанията – очи в очи, за да поискаме доверието на възможно най-голям брой български граждани.

Това заяви в Бургас кандидат президентът на ГЕРБ Цецка Цачева.

"Ние знаем, че България е била силна, авторитетна, умажавана в Европа и по света тогава, когато сме били единни. Имаме нужда от това единство и ако вие се доверите на нашата двойка, аз гарантирам че нацията ни ще остане единна. Защото националният интерес на България, така както го виждам аз е една модерна, образована, просперираща нация, която живее в стабилна и сигурна държава”, заяви Цецка Цачева пред бургазлии.

„Познавам много отдавна Цецка Цачева, винаги когато съм я търсил за помощ се е отнасяла с голямо внимание  и разбиране към проблемите на местната власт. Аз като кмет на този прекрасен град винаги съм намирал подкрепа от нея. С голямо сърце, воля и душа, работи за да се решат проблемите в местната власт. На нас в България и конкретно в Бургас ни е нужно спокойствие. На България е нужен един изключително  балансиран и отговорен президент”, заяви кметът на Бургас Димитър Николов и призова хората да подкрепят на изборите Цачева и Манушев.

По време на обиколката си в региона, кандидат президентската двойка посети Царево и Приморско.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи в Царево, че Цецка Цачева е способен юрист и добър човек. „Всеки, който е имал възможност да общува с нея е останал възхитен от професионалните и личностните й качества. Цачева никога не се промени и остана близко до хората в цялата страна. Силната подкрепа на първата жена президент на България Цецка Цачева ще бъде вицеадмирал Пламен Манушев, който е служил 40 години в българската армия“, заяви още Цветан Цветанов.

Цветанов похвали местната структура на партията в Царево.

„Ние ще работим за стабилна и сигурна България. Никой не желае мира повече от една майка, затова като президент Цецка Цачева ще бъде истински обединител на нацията“, подчерта в Приморско кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика