Човешкият род - проект на извънземните

Станали сме опасни след създаването на ядрените оръжия. САЩ крият останките на летяща чиния

Човешката цивилизация не е нищо повече от експеримент на извънземните. Те ни наблюдават като мравуняк и следят всяка крачка в нашето развитие. Създаването и развиването на ядреното оръжие ги е притеснило и затова те са „затегнали“ режима.

Това гласи най-бързо набиращата популярност нова версия за възникването ни сред любителите на конспиративните теории и последователите на агент Мълдър от „Досиетата Х“.

Висшите същества не искали да разкрият своето съществуване, тъй като се опасявали от наша агресивна реакция, при която би се наложило да ни унищожат.

Така „се обясняват“ и огромните природни катаклизми, които стават по земното кълбо, особено през последните 20-30 години, като земетресението и последвалото невиждано цунами в Япония през 2011 г., мощното изригване на исландския вулкан с невъзможното за произнасяне име Ейяфятлайокутъл и редица други.

Спекулации за катастрофа на извънземен летателен съд тръгват от далечната дата 1 юли 1947 година.

Пенсионираният летец Ричард Ренкън вижда необичайни кръгли обекти, които летели на средна височина, подредени във V-образна форма, северозападно от малкото градче Розуел в Ню Мексико. На следващият ден местно семейство малко преди 22 ч е забелязало падащата летяща чиния, която оставяла след себе си яркочервена диря в същия район.

Мистерията се заплита от разказите на фермер, който намира в двора си „малки метални парчета“.

Мъжът побързал да занесе странните останки на местния шериф, който останал изумен от видяното - върху непознатия материал имало странни йероглифи. На около четири километра от въпросната ферма е открит и корабът, забил се в земята.

 

Неканени гости

Странни силуети са забелязани първо в секретния съветски град Арзамас-16, където в местната военна база са разработвани ядрени оръжия. Бивши служители по сигурността разказват, че са виждани множество неидентифицирани индивиди, които по някакъв начин преминавали през всички системи за защита.

По същото време, около края на 1958 г., в САЩ се случва подобен инцидент. Пришълецът просто минавал през стените на Националната лаборатория за ядрена енергетика в Лос Аламос. Охраната открила огън по нарушителя, описван като „сива мътна фигура“, но куршумите не го поразявали.

Според учените може да става въпрос както за извънземни, така и за биороботи, които са били забелязвани и близо до местата, където се предполага, че са катастрофирали чуждоземни кораби.

18-1-1

 

Броени хора знаят какво се случва там

 

Зона-51 мистериозната база в пустинята

Когато стане дума за извънземен живот, няма как да бъде пропусната загадъчната база „Зона-51“, разположена в Грум Лейк в щата Невада.

Според официалната информация на полигона се проектират и тестват нови летателни апарати, хеликоптери и оръжия.

Това обаче не обяснява забраната дори за сателитни снимки на мястото, а полетите в близост от 45 км се придружават от изтребители. Тези факти подклаждат въображението на милиони хора, които са убедени, че там се извършват дисекции на пришълци и изследване на технологиите им. В период от 11 години има документирани четири ядрени опита, които военните не успяват да прикрият. Работниците пристигат и си тръгват с чартърен полет до Лас Вегас.

Мястото се е превърнало в туристическа атракция, посещавана от десетки хиляди, които по тъмно наблюдават странни летящи обекти над базата.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл