Чуждите дрехи пазят черни проклятия

Носенето на чужди дрехи крие опасност да бъдем застигнати от лоша енергия

Дори от разстояние могат да ни обрекат на лош късмет и да ни прехвърлят негативна енергия

Особен риск крие даряването на вещи на хора от различни националности и религии

 

Носенето на чужди дрехи крие опасност да бъдем застигнати от лоша енергия и дори черни магии, предупредиха пред „Зодиак“ посветени в тайните на злите сили. Освен това трябва да сме много внимателни на кого даваме своите дрехи, защото нашата вибрация остава закодирана в тях завинаги и дори от разстояние те могат да ни обрекат на лош късмет и да прехвърлят върху нас чужди проклятия.

„Човек не бива да допуска дрехите му, които носят личната му енергия, да попадат в ръцете на чужди хора. Те попиват нашата информация и енергия. Независимо от това, че са прани или дълго време не са носени, продължават да са носител“, обясни пред „Зодиак“ сензитивът Надя Христова. Тя каза, че в практиката си е виждала много хора, които са били прокълнати от доскорошни близки или приятели.

„Често се случва например две приятелки да си разменят вещи и след това да се скарат заради  мъж или нещо друго, и едната да реши да потърси магьосник, който да направи магия с дрехите“, посочи сензитивът,

Тя обясни, че особен риск крие даряването на дрехи на хора от различни националности и религии, защото техните заклинания са още по-страшни и могат да преобърнат целия ни живот, без да намерим логично обяснение за бедите, които ни застигат.

„Чуждоземните практики, които са непознати за нас, са много опасни. Точно затова не трябва да изхвърляме дрехите си в кофите на улицата, защото те често попадат в ръцете на цигани и  мюсюлмани от други прослойки, които се обвързват с нас енергийно. А тези хора много често сами в техните общества си правят магии“, каза още Христова. Тя подчерта, че ако на някого, който носи нашите дрехи, бъде направена магия, тя автоматично започва да преследва и нас. „Няма как да ни подмине и да не ни навреди всяко проклятие, защото нашата лична енергия остава в дрехите“, категорична беше Надя Христова.

Тя обясни, че най-податливи на зли влияния са децата и затова е важно да внимаваме в чии ръце попадат техните дрехи.

 

Ритуално боядисване премахва лоши спомени

Запознатите с тъмните ритуали казват, че човешката коса също е много силен носител на нашата енергия и често се използва за правене на магии. Особено важно е да внимаваме къде се подстригваме и да изчакаме фризьорът да измете, за да се уверим, че отрязаното ще бъде изхвърлено в кофата, съветва сензитивът Надя Христова.

Запознати разказват, че магиите с коса са тези, които действат най-безотказно.

Много често косите се използват и за изчистване на негативни емоции. Тъй като отрязаните кичури символизират миналото, при тяхното изгаряне то също се изгаря и престава да влияе върху техния притежател. Смята се също, че подстригвайки косите си, човек отрязва паметта, т.е. не самата информация, а чувствата, свързани със събитията и хората в миналото. Споменът за тези хора и събития остава, а чувствата към тях се изпаряват.

При специално ритуално боядисване с помощта на магьосник миналото не се променя радикално, а само „променя оттенъка си“. Това според маговете е сигурен начин да започнем да се чувстваме по-добре след любовни разочарования.

 

Развалени нокти предричат, че сме прокълнати

Ноктите са друга особена част от нашето тяло, която носи нашата ДНК информация, както и силна енергия, която може да бъде използвана от недоброжелатели, предупреди сензитивът  Надя Христова.

Запознатите с черните практики са категорични, че дори малко парченце от нокът или само прах от нокът стига, за да бъде направена най-страшната черна магия за смърт.

Ноктите са задължителен елемент при ритуалите на ходжите и хора от различни националности.

Маговете разказват, че те са и много уязвими и затова са сред първите индикатори, че сме станали жертва на недоброжелатели.

Когато човек е прокълнат, това обикновено си проличава от лошото състояние на нокътната плочка. Тя започва да се бели, да пожълтява или дори да почернява, защото именно там се натрупват негативните влияния. Затова е добре дамите да оставят понякога ноктите си да починат от лака, за да следят състоянието им, съветват маговете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл