Шведи искат да раздават кондоми на извънземни

Шведска кампания отправи апел към НАСА да изстрелят презервативи в космоса, за да подготвят извънземните за сексуален акт със землянките, предаде британският таблоид "Дейли Експрес". Необичайното видео обръщение казва, че "най-важното изобретение на всички времена" трябва да бъде достъпно както за хора, така и за посетители от други планети.

Шведската асоциация за сексуално образование твърди, че контрацептивите трябва да бъдат изпратени в космоса, защото някои извънземни могат да поискат да правят секс с привлекателните жителки на Земята.

Във видеото анимационни извънземни са представени със замъглени, но с различимо необичайни форми на гениталиите. Шведите предлагат да се изпратят различни видове кондоми, тъй като "не можем да бъдем сигурно как изглеждат извънземните секс органи".

В холивудски стил видеото твърди, че "един презерватив може да бъде полезен, ако решат да посетят Земята". Шведската кампания вероятно е първата, която да промотира безопасния секс между представители на различни планети.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xEhIwHtoePg

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл