Гаджето на Диди Тодорова от "Фермер търси жена" я глези с ирански манджи

Когато била малка, тв водещата Диди Тодорова изкарвала летата си, както впрочем и много други деца, на село при баба. Там винаги напълнявала, защото хапвала, и то по много. Просто като всяка баба, и нейната готвела ужасно вкусно. Освен това й предлагала за хапване не само истински еко плодове и зеленчуци, но и домашно направени масло и извара, защото гледала козички. Разбира се, малката Диди трябвало да й помага - събирала сено, копаела градинката, доила и козичките.

Наесен Диди вероятно ще покаже част от своите „селски” умения в ефир. Тя е водеща на втория сезон на шоуто „Фермер търси жена” по Нова тв. Казва, че е приела тази роля, защото предаването е позитивно и разказва за смелостта да потърсиш любовта по различен начин. “Ще срещнем два свята, които трудно биха се срещнали, но когато това се случи, се оказва, че те всъщност могат да си подхождат и чудесно да се допълват”, обяснява водещата.

Самата Диди вече е позната на зрителите на Нова тв, защото от няколко години е част от „На кафе”. Там представя срещите си с българи, които живеят в чужбина. Открива ги благодарение на социалните мрежи, както и с помощта на българските посолства зад градница. Тук заедно с екипа прави график по дни и часове къде и с кого ще се срещнат. А когато пристигнат на място, „спят по малко и ядат, когато има време”, за да се запознаят с повече хора и да снимат повече от техния живот.
„Някои от нашенците са заминали зад граница без пари, без дори да знаят и дума от местния език. Има хора, които в продължение на 6 месеца ядат само спагети за по един долар и въпреки това не се отказват. Впоследствие с много труд започват собствен бизнес, живеят в хубави къщи, поддържат добър житейски стандарт”, разказва водещата. Тя била впечатлена много и от младия дизайнер Иван Донев, който в момента живее в Рим. Първоначално се приютил в манастир, защото не можел да си позволи друго жилище, а за да стигне до работното си място, всеки ден ходел по 4 км пеша. Сега обаче се грижи за дрехите на мнозина от популярните лица от шоубизнеса в Италия. Срещала се и с фермери - със семейство в Нова Зеландия, които работят във ферма с 300 крави.

Преди да се присъедини към екипа на „На кафе”, Диди беше водеща в телевизия The Voice. Поканил я програмният директор на медията - Боби Цветков. Тогава издирвали водеща на предаването Planet voice, което се излъчваше в няколко европейски държави, но със съответните местни лица. Явила се на кастинга, харесали я и станала първата водеща в музикалната телевизия.

Иначе Диди е завършила визуални изкуства с профил „реклама” в НБУ. Като малка искала да стане балерина. След това - тв водеща. После сменила идеите си и решила, че ще се занимава с кино и иска да прави реклами. Накрая се върнала на по-старите си планове.

От години Диди се интересува от източна философия и езотерика. Когато била на 18, започнала да се интересува от будизма и от източните религии въобще. Занимава се и с йога. „Понякога човек има нужда да обърне внимание на вътрешния си свят. Толкова много шум идва отвън, че и ние самите се объркваме и забравяме какво искаме”, казва брюнетката.

Освен от източната философия, тя се интересува и от източните храни. Любимата й кухня е тайландската, нищо че е доста люта. Любимата й салата е с помело, манго, скариди, кокос, кориандър, лайм, чушки и краставици.
Диди има и екзотичен домашен любимец - птица финка, подарък от скъпи хора. Не говори, а свирука по цял ден. И не е заключена в клетка, а лети свободно из целия апартамент на водещата. „Господ й е дал крила, коя съм аз да й отнемам свободата”, казва водещата.

Като човек, който се показва на екран, Диди си има своите фенове. Един зрител дори й направил колаж от снимки в рамка. Подарявали са й и цветя, и ароматни свещи. От няколко години обаче Диди е щастливо обвързана. Тя дискретно пази мъжа до себе си, но признава, че я е впечатлил най-вече с готварските си умения. Още помни как се размекнала, когато й сготвил пиле с кашу и сини сливи по ирански. Явно не само любовта на мъжа минава през стомаха.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица