Украински дронове атакуваха енергийни обекти в Русия (ВИДЕО)

Нефтени съоръжения в Руската федерация бяха атакувани тази нощ от ударни дронове. Дрон падна в тракторния завод в Липецк, петролна база на "Роснефт" гори в Смоленска област, а петролна рафинерия гори във Воронеж, съобщават украински медии.

Пожар избухна в енергийни съоръжения в руската Смоленска област след атака с безпилотен летателен апарат от страна на Украйна, а хора бяха евакуирани от части на Липецк в югозападната част на Русия, след като безпилотен самолет падна върху индустриален парк, предаде БТА.

"Нашата област отново е атакувана от украински безпилотни летателни апарати", заяви губернаторът на Смоленска област Василий Анохин в "Телеграм". "В резултат на вражеската атака срещу горивни и енергийни съоръжения избухна пожар в районите на Смоленск и Ярцево", добави той.

https://t.me/nevzorovtv/16471

Безпилотен летателен апарат е паднал и върху индустриална зона в руската Липецка област, съобщи в "Телеграм" губернаторът на областта Игор Артамонов. Не се съобщава за пострадали, но жителите на близките населени места са били евакуирани като предпазна мярка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа