Възходът на китайското кино Би Ганс очарова Кан с мрачен трилър

Румен Петков: Каквото за Цецка, това и за Цецко. Ръководство на БСП и г-жа Нинова, обслужват интересите на ГЕРБ

Мотористи дариха детско ортопедично легло на болницата в Търново

50 човека са арестувани по време на простеста на „жълтите жилетки“ в Париж

Конгресът на ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията

Дананг – филиалът на рая Във виетнамския курорт мостовете са интернет сензация, а рибарските кошове - атракция

Националният съвет на АБВ-Младежи номинира петима като кандидати за евродепутати

Проф.Венцислав Вълчев е новият ректор на Техническия университет -Варна

Виктор Юго бил сексуален ненаситник На 83 години правел любов по осем пъти на ден

Хиляди излязоха на протест в Лондон заради Брекзит

Зам.-министър Ваня Колева подава оставка по искане на премиера Борисов

Представиха зехтин от маслинови дървета на над 1500 години на изложение в Търново Продуктът е мощен антиоксидант и се ползва освен в кулинарията, но и като лекарство

НАСА показа големия метеор над Берингово море

Съдиите в Търновско правораздават в тесни стаи, в Елена се отопляват на твърдо гориво 15 съдебни служители работят в едно помещение в Окръжния съд в Старата столица

Цецка Цачева: Съвестта ми е чиста, не желая създалото се напрежение да се пренася върху работата на правителството Премиерът е приел оставката й

АБВ планира КЕЧ войски за неграмотни

Връщане на Трудови войски у нас като шестмесечна служба с обучение и работа за неграмотни млади мъже, планира АБВ в програмата си за управление на България.

„Младежи, навършили 18 години, които са без образование и работа, трябва да преминат курсове, да овладеят професия и да работят до 6 месеца за държавата. Така ще се самоиздържат, а след това ще имат и повече възможности за реализация в живота”, заяви в Монтана новият лидер на партията Константин Проданов.

Курсове за ограмотяване и квалификация трябва да има и за незавършили образование момичета, допълни той. Обучението и придобиването на професии от младите хора, които днес са в периферията на обществото, ще помогне и в борбата срещу битовата престъпност, защото сега голяма част от кражбите и престъпленията са заради липса на прехрана, смята АВБ лидерът.

В програмата на АВБ са включени още Национален инвестиционен фонд с ресурс около 1 млрд. лева, чрез който да се разкриват високотехнологични производства в страната, преференции за фирми, които инвестират в изостанали икономически райони и в квалификацията на служителите си, безплатни ясли и детски градини, увеличение на парите за майчинство. След коалирането си с „Движение 21” партия АВБ разчита да получи около 15 и повече депутатски места в бъдещия парламент.

”Преговори със всички, включително и с БСП за участие в управлението може да има само на равнопоставена основа, а не в ролята на момче, което носи стиковете на играчите на голф!”, подчерта Константин Проданов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.