17-годишното момче с COVID 19 е от Карнобат

Варна губи над 900 млн. лв. при провал на летния сезон 25 000 работни места са в риск заради кризата с COVID-19

Пациентът с коронавирус от Казанлък е изписан

Мъж под карантина се разхожда из Кубрат, друг си пазарува по магазините

В Котел удължиха срока за плащане на данъците с отстъпка

Сезираха полицията за грубо отношение към доброволец

Иван Гешев: Доказателствата на СГП за пробива в системата за случайно разпределение на делата ще бъдат публични

Муфлонче се роди в санданския зоокът

Свлачище затвори временно пътя между Асеновата крепост и село Лясково

Община Благоевград дари защитни костюми и шлемове на МБАЛ-Благоевград

9 служители на реда са дали положителни проби за коронавирус

Болницата в Белоградчик блокирана

Гърция пусна телефон за психосоциална подкрепа

Бургазлии ръкопляскат на медиците и на българите от балконите си Тони Димитрова занесе на пенсионер рисунки от внучетата му

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на второ четене актуализацията на държавния бюджет

АБВ ще се яви на предстоящия евровот в коалиция с още шест партии под името „Коалиция за България“

ПП АБВ ще се яви на предстоящия евровот в коалиция с още шест партии под името „Коалиция за България“, председателствана от председателя на АБВ Румен Петков. „Седемте партии се обединяват на общия принцип и оценка, че България се намира в отровна атмосфера на политическа криза и апатия, обуславяща безпътица и упадък във всички сфери на обществения живот. Водени сме от съзнанието, че е необходима промяна и тя е възможна по пътя на общите усилия на партиите и гражданските организации, милеещи за нова, справедлива и развиваща се България“.

Партиите в „Коалиция за България“ са: ПП “АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ” с председател Румен Петков, ПП “ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ” с председател Екатерина Атанасова, ПП „ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ с председател Елена Нонева, ПП „БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ЛИБЕРАЛИ“ с председател Михаил Шишков, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ“ с председател Александър Радославов, ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ с председател Емил Миланов и ПП „БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА“ с председател Боян Киров.

„Коалиция за България“ е перспективен модел, който излъчва стабилност и предсказуемост, посочи Румен Петков „Ние се обръщаме към нашите сънародници за подкрепа, представяйки стратегическа визия за развитието на страната и политическо-стратегическо споразумение, което гарантира съвместното ни участие в предстоящите европейски избори, местни избори, парламентарни и президентски. Българските граждани в „Коалиция за България“ трябва да виждат сигурност, стабилност, предсказуемост и готовност да се води политика на открит диалог и политики, които отговарят на обществените интереси и държавата. „Коалиция за България“ излъчва перспектива, стабилност и предсказуемост. Това са изборите, на които се явяваме заедно, но със същата енергия ще се готвим и ще участваме за изборите в местните органи за самоуправление, парламентарни и президентски, които предстоят до следващите европейски. И това трябва да е ясно за всички“.

Председателят на ПП „БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА“ Боян Киров заяви, че решението за включване на партията в „Коалиция за България“ се обуславя от общите цели и с представители на коалицията в ЕП се гарантира именно постигането на дългосрочните цели.

Председателят на ПП “ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ” Екатерина Атанасова изрази убеждение, че наложения порочен модел на управление може да бъде отстранен само със сериозно ляво политическо обединение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.