Задържаха българка за обири на коли в Гърция, издирват приятеля й За една година ограбили 13 коли, задигнали над 18 хиляди евро и ценни предмети

80 000 къса контрабандни цигари откриха в колата на софиянец

Намалиха присъдата на акушерката Емилия Ковачева

Много пиян шофьор на „Мерцедес“ блъсна на пътя движещ се пред него „Опел“

Как Кобилкина поддържа форма

Пиян шофьор спретна гонка с полицаи, за малко не блъсна униформен

Тежко ранената жена при катастрофата с кон край Градец е вън от опасност

Поредна катастрофа с ТИР ограничи движението между Монтана и Враца

Кунг-Фу Театърът на Джеки Чан с премиера в София на 4-ти декември

Борисов към шефа на НАТО: В следващите години продължаваме с придобиването на нови бойни самолети, кораби и бойни машини

Изпълнителният директор на „Топлофикация София“ подаде оставка

Красимир Вълчев: По 70 млн. лв. за училища и детски градини в следващите 3 години

Каролев: Съдия Дишева трудно ще ме убеди, че е независима след „случайностите“ в делото за Банско Докато мъжът й все още е шеф в Демократична България, тя обръща 15-годишна съдебна практика, напомни икономистът

Измамници завлякоха трима бизнесмени с над 75 000 лв.

Сдружение събира зимни шапки, шалове и чорапки за бедни деца

Австрия с висока оценка за екологичната политика по време на председателството ни

Министърът на околната среда и водите Нено Димов се срещна с Елизабет Кьостингер, федерален министър на устойчивото развитие и туризма на Австрия, съобщават от пресцентъра на МОСВ.

Целта на двустранната срещата, проведена днес във Виена, била запознаване с извършената работа по време на Българското председателство.

Министър Димов запознал Елизабет Кьостингер с преговорите по проектите на законодателни актове в областта на кръговата икономика, питейните води и емисиите от СО2 от нови коли и ванове. Тя го поздравила за успешно проведеното председателство, като особен акцент бил поставен върху проведения Форум за екоиновации за качеството на въздуха през февруари в София.

Министър Кьостингер подчертала, че важността на темата за качеството на въздуха е намерила отзвук не само на европейско ниво, като работата по нея следва да продължи и занапред.

Особено значение за Австрийско председателство ще бъде провеждането на два политически дебата на предстоящия на 25 юни Съвет на ЕС по околна среда, а именно – по въпросите за качеството на питейните води и за намаляването на емисиите от СО2 от нови коли и ванове.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.