Автобус се блъсна в жилищен блок, на шофьора му прилошало

Шофьор на баничарка отнесе разделителната ограда преди тунела под Трихълмието

Автобус от градския транспорт в Пловдив се е блъснал рано в четвъртък сутринта в стълб, а след това и в жилищен блок на булевард „Пещерско шосе” в града под тепетата. По първоначални данни на водача на рейса му е прилошало, вследствие на което той изгубил контрол над мощното возило и излязъл от пътното платно.

Шофьорът е прегледан на място от лекарски екип. Други пострадали при това произшествие няма, а заради ранния час в автобуса не е имало никакви пътници.

Внезапно прилошаване на човека зад волана е и причината за още една катастрофа, станала в четвъртък малко преди 7.30 часа на булевард „Цар Борис Трети Обединител” в Пловдив. Там 57-годишен шофьор на лек автомобил „Шкода” е изгубил контрол върху „баничарката” си и се е блъснал в разделителната ограда на булеварда в близост до тунела под Трихълмието и Античния театър в Пловдив. Мъжът не е пострадал сериозно, прегледан е на място и му е оказана медицинска помощ. Взетата от водача проба за алкохол е отрицателна, съобщиха от Областна дирекция на МВР-Пловдив.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България