"Автомагистрали-Черно море" подарява концерт за юбилея си

фойерверки

По случай своя 50-годишен юбилей фирма "Автомагистрали - Черно море" АД - Шумен подарява на шуменци и гостите на града празничен концерт. Той ще бъде в четвъртък от 20,30 ч. на откритата сцена на площад "Освобождение". В концертната програма ще вземат участие певицата Тони Димитрова и детският танцов ансамбъл "Веселяче". Водещ на празничната програма е Драгомир Драганов, съобщават от дружеството. Специални пироефекти ще допълнят празничното настроение. Фирма отправя покана към всички шуменци да отпразнуват заедно юбилея.

ДРужеството е основано през 1967 г. като строително предприятие "Пътни строежи". Основната дейност е проектиране, строителство и рехабилитация на пътища, зимно поддържане, изграждане на хидромелиоративни обекти, водопроводи и канализационни системи. Занимава се и с добив, преработка и продажба на трошени фракции, асфалтови смеси, бетон и бетонови изделия. Основната строителна дейност вече е на територията на цялата страна и в чужбина.

"Автомагистрали-Черно море" е и един от строителите-дарители за взривеното село Хитрино и ще изгради една къща на семейство, останало без дом.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България