Кучета разкъсаха коза на 90-годишен дядо в берковско село

Откраднаха номера на камион в Търново За денонощие полицията състави 49 акта и наложи 106 глоби

Огнеборци спасиха четири котки, паднали в шахта в Търново

Премиерът Борисов: Шефът на националното радио и СЕМ да си свършат работата

Боил Банов: Правителството няма право да изявява мнение за проблема на Детския радио хор

Обвиниха 24-годишна за шофиране под въздействието на наркотици

Милорад Додик: САЩ финансират неправителствени организации с цел подкопаване на Република Сръбска

Министър Банов покани Детския радиохор на среща в Министерския съвет

ВМРО: Г-н Заев, македонско и българско значат едно и също

6 цилиндъра със славно име 50 години от създаването на едно от най-красивите ферарита

Филип Попов: Службите в България и изпълнителната власт проспаха пирамидата „Олимпик“

Верижна катастрофа на бул. „Иван Гешов” и ул. „Гюешево” в София Един човек е откаран в болница с леки наранявания

Ралица Агайн: Има рискове в сектора на застраховките „Гражданска отговорност“

Русия определи новите санкции на САЩ като безпочвени

Какъв българин ще играе Брус Уилис в следващия “Умирай трудно”?

Аграрният университет изгражда иновативен учебен център за 3,5 млн.лв.Ректорът на вуза посрещна лично първите кандидат-студенти за новата учебна година Ректорът на вуза посрещна лично първите кандидат-студенти за новата учебна година

Изграждане на иновативен учебен център за практическо обучение на студентите за 3,5 млн.лв. стартира в Аграрен университет-Пловдив, съобщиха от ръководството на вуза. По този начин АУ, който е на първо място по рейтинг у нас в направленията „Растениевъдство“, „Животновъдство“ и „Растителна защита“, ще е още по-привлекателен за кандидат-студентите от страната и чужбина.

Лично ректорът проф. д-р Христина Янчева посрещна първите от тях, дошли да подадат документи и им раздаде рекламни материали. Проф. Янчева увери Марио Тониев, Таня Георгиева, Георги Петров и Стефан Димитров, че са избрали престижен университет с динамичен академичен живот, с отлични условия за учебна дейност с модерни образователни технологии и широки възможности за международна мобилност, спорта и културна активност. Ректорът пожела на четиримата успех на предстоящите изпити и да са сред първокурсниците при официалното откриване на новата учебна година на 18 септември.
В Аграрния университет-Пловдив се намира единственият у нас национален демонстрационен център за нови технологии в земеделието. Фирмите, предлагащи технологии, иновации и техника за селското стопанство, представят своите най-нови постижения пред студенти и преподаватели. Към вуза е изграден агроекологичен център за развитие на биоземеделие, а студентите практикуват в модерна научноекспериментална база в Брестник, където е разположена винарска изба със зала за винопроизводство и уникална колекция вина.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.