Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Чехия строи АЕЦ дори напук на ЕС Премиерът Бабиш не вижда друго решение

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Лаура Кьовеши е окончателно утвърдена за главен прокурор на ЕС

Аграрният университет изгражда иновативен учебен център за 3,5 млн.лв.Ректорът на вуза посрещна лично първите кандидат-студенти за новата учебна година Ректорът на вуза посрещна лично първите кандидат-студенти за новата учебна година

Изграждане на иновативен учебен център за практическо обучение на студентите за 3,5 млн.лв. стартира в Аграрен университет-Пловдив, съобщиха от ръководството на вуза. По този начин АУ, който е на първо място по рейтинг у нас в направленията „Растениевъдство“, „Животновъдство“ и „Растителна защита“, ще е още по-привлекателен за кандидат-студентите от страната и чужбина.

Лично ректорът проф. д-р Христина Янчева посрещна първите от тях, дошли да подадат документи и им раздаде рекламни материали. Проф. Янчева увери Марио Тониев, Таня Георгиева, Георги Петров и Стефан Димитров, че са избрали престижен университет с динамичен академичен живот, с отлични условия за учебна дейност с модерни образователни технологии и широки възможности за международна мобилност, спорта и културна активност. Ректорът пожела на четиримата успех на предстоящите изпити и да са сред първокурсниците при официалното откриване на новата учебна година на 18 септември.
В Аграрния университет-Пловдив се намира единственият у нас национален демонстрационен център за нови технологии в земеделието. Фирмите, предлагащи технологии, иновации и техника за селското стопанство, представят своите най-нови постижения пред студенти и преподаватели. Към вуза е изграден агроекологичен център за развитие на биоземеделие, а студентите практикуват в модерна научноекспериментална база в Брестник, където е разположена винарска изба със зала за винопроизводство и уникална колекция вина.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.