Административният съд в Пловдив си има нов председател

Пловдивският Административен съд си има нов административен ръководител-председател в лицето на Явор Иванов Колев, който ще встъпи официално в длъжност на 10 Август (четвъртък) от 14 часа в Зала 1 на бившото консулство на Русия на улица „Иван Вазов” 20 в града под тепетата. Досегашният заместник-председател на Административен съд-Пловдив е назначен на вакантния пост с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен състав (ВСС) от 26 юли 2017 г.

Съдия Явор Иванов Колев е роден в Пловдив. Завършил е специалност „право“ в Софийски университет „Свети Климент Охридски“. През 1998 г. е започнал работа в като младши съдия в Окръжен съд – Пловдив. През 1999 г. е назначен на длъжност „съдия“ в гражданското отделение на Районен съд – Пловдив, след което през 2001 г. става заместник-председател на Районния съд – Пловдив, като заема тази длъжност до 15 февруари 2007 г. От 2007 г. до 2017 г. е назначен на длъжността „заместник-председател“ в Административен съд – Пловдив.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.