Ако бил жена, Чаалар Ертуурул щял да е лесбийка

Чаалар Ертуурул

Яъз от “Г-жа Фазилет и нейните дъщери” е инженер

Чаалар Ертуурул е роден на 5 ноември 1987 г. в Измир. Завършва гимназия, а след това се дипломира със специалност “Машиностроене” в университета Коч. По това време прави и първите си стъпки като актьор, участвайки в постановки, поставяни от университетската театрална трупа. През 2012-а прави дебюта си на голям екран, изигравайки главната роля в най-успешния турски военен игрален филм “Планина”. Следват и други, но първата му най-успешна роля е на Яъз Егемен, в хитовата драма “Г-жа Фазилет и нейните дъщери”, с която придобива световна слава и веднага е поканен с главна роля в романтична комедия “Любов на показ”.
Актьорът не е съгласен с мнението, че ако човек е красив, е по-лесно да се пробие в киното. “Ако човек има привлекателен външен вид и красива фигура, тогава трябва да положи още повече усилия, за да покаже и талант. Не случайно продължавам да уча актьорско майсторство в чужбина”, споделя Чаалар Ертуурул.

С чувство за хумор казва, че плътните му вежди го правят по-различен от колегите му. Още в университета го оприличават с американския актьор Джейк Гиленхал. “Това сходство не ме притеснява, но когато се погледна в огледалото, не намирам никакви прилики”, коментира Чаалар.

В едно интервю казва, че ако бил жена, не би се възхищавал от мъжете и щял да стана лесбийка...

Попитаха ме: “Ако бяхте жена, щяхте ли да се влюбите в себе си?”, на което отговорих: “Какво намирате в мъжете? Ако бях жена, не бих погледнал мъж”. Казах, че наистина се възхищавам на жените. В Турция живеем в мъжко суверенно общество и мъжете се възползват от това, дори в избора си на жена, мислят си, че никоя не би им се опънала”, пояснява актьорът.

Чаалар Ертуурул рядко дава интервюта. “Страхувам се от пресата и техните заглавия... Хората четат заглавията и коментират, без да са прочели самото съдържание. Това провокира прекомерна критика в социалните мрежи. Много се разстройвам, ако ме обвинят в нещо, което не съм направил или ми припишат черти в характера, които не притежавам”, мотивира се актьорът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали