Актриса от "Емили в Париж" едва оцеля

Звездата от "Емили в Париж" Ашли Парк се озова в болница, след като получи септичен шок по време на почивка на Малдивите. Тя сподели тежките моменти от болницата в Дубай в Instagram.

„Докато бях на почивка през декември, това, което започна като възпаление на сливиците, прерасна в критичен септичен шок, който засегна и няколко органа. Благодарна съм, че здравето ми се подобри въпреки това, което ни казаха в началото“, написа актрисата.

Тя беше на пътешествие с приятеля си Пол Форман, който я целува по челото на снимка от болницата. „Много съм благодарна на Пол, който беше безусловно до мен през цялото време. Той успокои моите страхове и ми помагаше да премина през спешни отделения, интензивно лечение, многобройни тестове, изследвания и инжекции, мъчителна болка и толкова много объркване, всичко това докато бяхме сами от другата страна на света, далеч от всички, които познаваме“, написа емоционалната актриса.

В тийнейджърските си години Ашли Парк преодолява левкемия. „След като ракът физически напусна тялото ми, моята мисия беше да не му позволя да повлияе на живота ми. Не исках това да ме определя. Хората бяха много притеснени за мен и аз се превърнах в човек, който имаше само една мисъл в главата си: добре съм. Не се тревожете за мен“, казва преди време актрисата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица