Актриси се натискат за сериал с Чаатай Улусой

Чаатай Улусой влиза в нов сериал.

Създателите на “Великолепният век” подготвят “Барбароса”

Фарах Зейнеп Абдула с шанс вземе главната женска роля

Турските блогъри продължават да твърдят, че Фарах Зейнеп Абдула се присъединява към кастата на сериала “Барбароса”, в който главната роля вече е поверена на Чаатай Улусой. Като се има предвид, че Енгин Айканат е мениджър и на Фарах, и на Чаатай, тя има шанс да поеме главната женска роля, но все пак трябва да изчакаме официалното съобщение от телевизионния канал и продуцентите, коментират турските медии.

Междувременно кастингите за “Барбароса” се извършват в такава строга тайна, че не се знае друго име от актьорския състав, освен това на Чаатай Улусой, въпреки че снимките ще започнат съвсем скоро. Имаше съобщения, че Чаатай е видян в морето с дълга коса и дълга брада. Смята се, че това ще е визията му в новата поредицата.

Чагатай Улусой, станал световноизвестен с участието си във фентъзи поредицата на Netflix “Защитникът”, сега активно изучава историческите материали, свързани с новия проект. Планира се снимките, които се подготвят три години, да започнат това лятото. Очаква се сериалът да се превърне в един от най-бюджетните проекти на EsFilm. Той ще бъде излъчен от турската мрежа TRT1.

Създателите на турския исторически сериал “Великолепният век”, братята Ягмур и Дурул Тейлан, подготвят новия сериал за главнокомандващия флота на Османската империя Хайредин Барбароса (Хизир-рейс), в ролята на който ще се превъплъти Чаатай Улусой.

Действието се разгръща през първата половина на 16 век, когато Барбароса печели няколко големи победи. В поредицата “Великолепният век” тази роля беше изиграна от Толга Текин.
 Междувременно младата надежда на турското кино Бахар Шахин, която се снима в сериала “Жестокият Истанбул”, сподели пред медиите, че една от големите є мечти е да играе в общ проект с Чаатай Улусой. Някои блогъри вече са решили, че тя намеква за роля в сериала “Барбароса”. След изявата си в “Жестокият Истанбул”, актрисата получи няколко интересни оферти от турски производители. Кои от тях ще приеме, ще се разбере след време. Бахар Шахин обаче е категорично призната за едно от основните открития на поредицата. Благодарение на работата си в проекта тя придоби 1,6 милиона последователи в Instagram, които с нетърпение очакват новите проекти на младата актриса. Бахар вече успя да промени имиджа си, като се подстрига на бретон и качи снимка в Instagram. Последователите енергично обсъждаха новата визия на актрисата.

Коментари

Задължително поле