Актьорът Марк Уолбърг се готви да дебютира като режисьор

Марк Уолбърг иска да направи режисьорския си дебют, като заснеме биографичен филм за баскетболиста от НБА Карон Бътлър, съобщи Контактмюзик.

46-годишният актьор ще е продуцент на филма, който ще проследи пътя на Карон от дилър на дрога до звезда в НБА. Уолбърг обаче се надява да е също режисьор на филма, предаде БТА.

Марк е увлечен по проекта и е на мнение, че този филм ще му предостави чудесни възможности да дебютира като режисьор, съобщава сайтът TMZ.com.

Уолбърг наскоро довери, че се е заел с нов филмов проект, който би искал да режисира, макар да не е споменал, че става въпрос за биографичен филм за Бътлър. Актьорът поясни, че действието се развива в Уисконсин, където Бътлър е роден и е отрасъл.

"Проектът може да бъде осъществен следващата година или след 5 години, кой знае? - каза той. - Все пак филмът вероятно ще бъде заснет през 2018 г. Става въпрос за истинска история."

Заснемането на филма обаче може и да не бъде поверено на Уолбърг, тъй като той разкри, че изпратил сценария на сътрудника си Питър Бърг, който също бил склонен да застане зад камерата, за да работи над проекта.

Уолбърг увери, че неговият приоритет си остава да бъде добър баща на четирите си деца - 13-годишната Ела, 7-годишната Грейс, 8-годишния Брандън и 11-годишния Майкъл.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят