Албер II и Шарлен харчат като луди

Принцесата наема нелегални мигранти, той плаща алименти

Бивш счетоводител на княжеското семейство изнесе разобличителни документи

Князът на Монако Албер II е един от десетимата най-богати хора в Европа, а 32 на сто от поданиците му са милионери. Това обяснява защо владетелят не прави сметка на парите си, както и неговата съпруга. 

Неотдавна двойката беше обвинена в прекомерни разходи за милиони. Бивш счетоводител на кралския дом призна в интервю, че принцеса Шарлен харчи баснословни суми за бавачки и персонал и наема нелегални мигранти с изтекли визи, които правят всичко за нея - от готвене и чистене до грижи за кучетата. Според записките на счетоводителя тя плаща на всеки от служителите си около 100 долара на ден. В един момент ежедневните ѝ разходи надхвърлят 70 хиляди евро. Освен на на персонала, е платила няколко ремонта - в личния си кабинет и имението си.

Основната част от разходите на Алберт II е свързана с ехото от неговата бурна младост. Сега принцът, който в миналото има репутация на сваляч, редовно плаща пари на бившите си любовници, от които има извънбрачни деца. Официално те са две - син Александър и дъщеря Жасмин, но в интернет от време на време се шушука, че "семейството" на принца е много по-голямо. Последния път, когато тази тема се обсъждаше шумно, беше през 2011 г. Според слуховете Шарлен научила от таблоидите, че Албер II има трето извънбрачно дете, докато пробвала булчинска рокля. Затова искала да развали годежа, но не ѝ разрешили. Бившата плувкиня била готова да избяга в Южна Африка, откъдето е родом, но била хваната на летището и паспортът ѝ бил отнет.

Няколко месеца след като бившият счетоводител разказа на света за разходите на двойката, самият Албер II реши да коментира случилото се в пресата. Той даде кратко интервю за Paris Match и призна, че е много разстроен от тази ситуация, но не опроверга огромните разходи. Принцът обаче подчерта, че бързо се е възстановил от шока, но Шарлен, която напоследък е възобновила много от функциите си в кралското семейство и все по-често се появява пред публика, е много по-натъжена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица