Александър Василев отново е в състава на „Берое”

Александър Василев е първото ново попълнение на "Берое" за предстоящия сезон, след като на 1 юни подписа договор с клуба. Той е привлечен като свободен агент, а последно беше в състава на "Лудогорец" (Разград). Той играе като полузащитник и беше привлечен в „Берое” под наем от разградчани през лятото на 2016 г., когато изигра 19 мача и реализира едно попадение. Василев ще започне подготовка с "Берое" на 11 юни.

Той е роден  в Стражица, като юношеската си кариера започва в местния "Левски". След това преминава през детско-юношеската школа на "Видима-Раковски" (Севлиево) и "Чавдар" (Етрополе), като с последните подписва и първия си професионален договор през 2012 година. В същия сезон изиграва 23 срещи, защитавайки екипа на "Чавдар", в които се разписва веднъж. През сезон 2013/14 става част от втородивизионния "Калиакра" (Каварна), като във визитката си има записани 24 двубоя отново с едно попадение.

През лятото на 2014 година се присъединява към шампиона "Лудогорец" и за два сезона участва в 20 срещи, реализира едно попадение в първия отбор.

Александър Василев е преминал през всички юношески формации на националния отбор по футбол, има 11 срещи за младежкия национален отбор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ