Александър Ненков: Съпругата ми ще напусне „Булгартрансгаз“

Александър Ненков

Понеже имам чест и достойнство, искам да обявя, че говорих със съпругата си и тя още днес ще напусне работата си в „Булгартрансгаз“. Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, след като БСП сигнализира вчера за нередности в управлението на „Булгартрансгаз“. По думите на депутата от левицата Иван Иванов роднинските зависимости се пренасят в държавните предприятия.

„Жалко е, че висококвалифициран специалист ще падне в боя, само защото ми е съпруга“, коментира Ненков.

„Съпругата ми никога не се е влияла от позицията ми. Винаги се е издигала в йерархията и се е доказвала в живота си сама“, заяви Александър Ненков. „С това се надявам да спрат спекулациите. Достатъчно квалифициран и способен човек е, за да може да се реализира в някоя друга област“, посочи народният представител.

„Щом това ще бъде начинът на говорене и „правенето на политика“ много ще ми бъде интересно къде работят всички роднини на БСП и с какво се занимават“, каза още Александър Ненков.

„Нека те постъпят по същия достоен начин. Днес много говореха за морал, но не можем да посочим нито един човек, от който са свалили доверието си. Има хора, които работят с обвинения, с доказателства за купуване на гласове. Те не говорят срещу тях“, обясни депутатът.

„Всички, които се изказваха като морални стожери, да видят къде работят роднините им. Нищо лично срещу тях, но щом така искат, нека така да бъде“, посочи Александър Ненков и допълни, че в БСП има няколко рода, които си предават властта от поколение на поколение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България