Алена с три нови книги за астрологичната 2024 г.

Книгата с “Астрологичен хороскоп - 2024” излиза за 23-ти пореден път.

Астролог номер 1 с подробна прогноза за всеки ден

Практични съвети за успех, здраве и просперитет през новата година

Тайните на зодиака в годината на Зеления дървен дракон

Астролог номер 1 в България Светлана Тилкова-Алена по традиция представи три нови издания с подробни прогнози за предстоящата 2024 година. На пазара вече са “Астрологичен хороскоп - 2024”, “Вашата календарна - 2024” и “Лунен календар на красотата”.

В първото издание за двадесет и трети път годишният астрологичен хороскоп на Алена за всеки от дванадесетте зодиакални знака ви показва пътя през неизвестното бъдеще за всеки месец от годината и ви помага да съхраните своето здраве в критичните дни, когато Луната е във вашия зодиакален знак.

В книгата Алена разкрива, че настъпващата 2024 година е под влиянието на вибрация 8 и на Сатурн - планетата на ограничението и на разплатата за стореното през предходните девет години.

Настъпва годината за разплата. Всеки - държава, общество, човек, ще си получи заслуженото наказание за сторено зло, както и за непоискано добро. Планетата ни учи на умението да привикваме към дисциплина, най-напред в нас самите, в чувствата и желанията ни.

2024 година ще ни разкрие задръжките, сътворени в настоящия ни живот, бариерите, забраните, притесненията, които сме пренесли от предходно прераждане и кармичното ни наследство. Сатурн ще хвърли светлина върху невидимите сенки от настоящия живот и в кармичните ни отношения, блокиращи пътя на всеки, както и развитието на държавата, разкрива още Алена.

В изданието тя обяснява, че Сатурн потиска прибързаността, действа бавно, но неотклонно и помага да бъдат осъзнати истините - приятни или болезнени. Дали ще се случи? Зависи от личния ни избор и от умението да не забравяме, че сме обществени личности, защото отговорностите не приключват до прага на дома ни.

През цялата 2024 година сме дейни до разпиляност, разнопосочни - или пасивни и притеснени, или заредени с активност, упорити, борбени и много енергични. Сатурн ще помогне на устремените към мечтан връх да получат признание, но чрез труда си, а не чрез кухи слова, дори когато говоренето е тяхното професионално поприще.

Позитивното в годината е, че за немалко хора 2024-а ще е материално осигурена, дотолкова, че да не се интересуват от обществото и пътя на държавата. Планетата на кармата ни обещава живот в крайности - лесна, но и изключително трудна година както за всеки от нас, така и за управляващите, които и да са те. Предстои ни петата трудна от девет възможни година.

Източният хороскоп разкрива тайните на зодиака в годината на Зеления дървен дракон, която започва на 10 февруари 2024 година в 00.59.03 ч. българско време. Връзката между западния и източния зодиак ви дава шанса да успявате във всяка ситуация, посочва топ астрологът.

Подходящи дни за начинания, брак или големи покупки

„Вашата календарна 2024“ - наръчник за цялото семейство

Вибрация 24 - на изявени материални стремежи

За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и как да бъдат избегнати.

Във второто издание “Вашата календарна 2024” Алена разкрива, че предстоящата година ще премине под мотото - “Умора, работа, успех, пари”. Вибрация 8 и Сатурн властват през 2024 година. Двете двойки са знак за подчинение дори на това, което не ни харесва, за такт, търпение, разсъдък, осъзнатост. Плутоновата нула през 2024-а носи примиренчество и желание за разбирателство между поколенията, в противовес на войната между тях от предходните години.

Вибрация 24 - на изявени материални стремежи, изцяло съвпада с материализма на Сатурн.

Традиционната годишна книга на Алена за двадесет и втори пореден път ви дава информация за вашата календарна 2024 година, за всеки месец и ден от нея, за всяка дата на раждане. Книгата е наръчник за цялото семейство и ви помага да изберете правилния ден за начинания, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак.

За всяка рождена дата са посочени трудните периоди и съвет как да бъдат избегнати. Кога да влагаме пари и кога да не харчим. Успехът е с предвидливите, а първата крачка към него е точната и вярна информация. “Вашата календарна 2024” ви посочва верния път измежду многото примамливи, но увенчани с провал, посочва Алена.

Кога да посетим козметик или зъболекар 

„Лунен календар на красотата“ - за успешни диети и процедури

Луната повлиява живота и тялото

Третото издание на “Лунен календар на красотата 2024” - полезен съветник как да бъдете здрави и красиви през 2024 г. излиза в шестнадесетото си поредно издание. За всеки ден от годината Алена е посочила забранените и позволените процедури, без значение дали се подлагате на тях у дома, в козметичен салон или в клиника на пластичен хирург. Посочила е дните подходящи вадене и лечение на зъби, за подстригване, за фризьор, за зачеване и невъзможните за зачеване, както и периодите, през които диетата има мечтания ефект.

Луната повлиява живота и тялото както с присъствието си в зодиакалните знаци, така и като лунен ден от месечния календар. Луната не принуждава никого да се вслушва в нейния глас, но на всички, които са го чули, тя дарява и здраве, и красота.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп