Алперен Дуймаз - женен за учителка, влюбен в Чарлийз Терон

Съпругата на актьора стои далеч от светския живот

Алперен Дуймаз е един от младите и невероятно талантливи актьори. Неговият ярък външен вид, силна харизма и великолепна актьорска игра завладяват публиката по целия свят, а феновете всяка година с нетърпение очакват излизането на нови филми и сериали с негово участие.

Алперен Дуймаз е роден на 3 ноември 1992 г. в Анкара. Освен него семейството има още три дъщери. От ранна възраст Алперен се интересува от моделиране, рисуване и четене на книги, но голямата му детска мечта е да стане пилот на самолет. След като завършва училище, младежът влиза в Държавната консерватория на университета Hacettepe в театралния отдел. Докато все още учи, работи като модел и участва в реклами.

През 2015 г. той получава роля в сериала "Малки сладки лъжкини". След това участва в поредицата „Горчива любов“. А на следващата година играе главната роля в "Приказка за Бодрум“. Именно този проект го прави известен. По-късно се присъединява към актьорския състав на популярния сериал „Чукур“, където въплъщава образа на Емрах Амир. След няколко епизода Алперен се превръща в истинска звезда, известна по целия свят.

Сега Дуймаз обмисля предложение да участва във филма „Крадецът на живот“. Ако се съгласи, ще си партнира с Джемре Байсел в турския римейк на бразилския сериал "Авеню Бразилия".

Алперен не афишира личния си живот. Известно е, че през 2016 г. актьорът започва да се среща с колежката си Бурджу Озберк. Романтичната връзка обаче продължава само година, след което знаменитостите се разделят. През 2020 г. актьорът се жени за учителката Кюбра Келкит. Те се отказват от пищно сватбено тържество и организират скромна семейна церемония.

Феновете на актьора са шокирани от избора му и някои от тях все още не могат да разберат защо избра Кюбре. В турската жълта преса често излизат новини за развода им, но те не са потвърдени. Съпругата на актьора продължава да води скромен живот и стои далеч от шумните събития.

Самият Алперен предпочита да прекарва свободното си време със семейството и най-близките си приятели. Почти никога не посещава места за забавление, както и масови социални събития. Той цени спокойствието и тишината и чете много. Редовно ходи на фитнес, но не се ограничава в храната. Страхува се от водата и затова никога не плува в дълбоки води.

Татуировката на гарван на врата му е истинска. Актьорът я получава по време на снимките на сериала "Последното лято". Той има татуировка на компас на гърба си. Според Алперен тя е тази, която му дава сила. Турският актьор неведнъж е признавал, че е влюбен в Чарлийз Терон, а неговият идеал за турски актьор е Къванч Татлътуг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица