Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО (ВИДЕО)

Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО, публикувани в интернет. Военните са категорични, че не знаят какво представляват заснетите обекти, но не искат да правят догадки, предаде БТВ.

НЛО или "неидентифициран летящ обект" е термин, който обозначава всеки летящ обект или небесна аномалия, която не може непосредствено да бъде обяснена с познати физични, химични или метеорологични явления, нито с позната земна техника.

Клиповете бяха публикувани от декември 2017 до март 2018 г., като на тях виждаме бързодвижещи се продълговати обекти. Те са заснети с инфрачервени сензори на американската армия.

Единият запис е направен през 2004 г. Сензорите прихващат НЛО-то като мишена, но то е прекалено бързо, за да го проследят и изчезва от лявата страна на кадъра. Другите два клипа са от 2015 г. и съдържат аудио записи на американските пилоти, които се опитват да разберат какво виждат.

"Това трябва да е някакъв проклет дрон, братче", казва един от записаните пилоти на своя колега. "Боже! Те летят срещу вятъра! Пич, погледни това нещо!", продължава записът.

"Дълги години нашите авиатори не докладваха подобни събития заради стигмата около терминологията НЛО, както и множеството теории какво може да бъде", обясни говорителят на американския флот Джо Градишер пред CNN.

Коментари

Задължително поле