Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Америка не е Русия Да си направим изводи от грешките и да станем по-зъбати

САЩ по най-драстичен начин се месят във вътрешните работи на другите държави по света – преди всичко на Русия. Мен ме удивлява  защо ние не водим агресивна информационна война срещу САЩ, защо непрекъснато чакаме кога и как ще е възможно да се помирим с тях. Най-идиотското в това очакване е, че чакаме САЩ да променят политиката си в зависимост от това кой е техен президент: Клинтън, Тръмп или някой друг.

Америка не е Русия. В Америка не всичко зависи от това кой е президент. Там има управляваща класа, която е начертала своите ясни и дългосрочни цели. Програма-минимум – максимално отслабване и смяна на режима. Програма-максимум – разчленяването й на няколко части: четири, седем… Така че тук ние сме длъжни да им отговорим.

Приятели от Киев ми разказаха, че практически във всички големи вузове на Украйна има т. нар.„натовски стаи“, създадени още през 90-те години. Ако искаш да получиш хубава работа след като завършиш висшето си образование, в дипломата ти непременно трябва да бъде отбелязано, че си изслушал курса лекции в такава „натовска стая“.

Излиза, че ние много силно изоставаме и изключително бездарно губим информационната война. Освен това в самата Русия играят роля цяла редица нерешени проблеми – благодатна почва, която американците могат да използват, за да дестабилизират положението у нас. А на нас никой не ни пречи да си направим изводи от своите грешки и да станем по-зъбати.

Със съкращения от pravda.ru

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (10)

 1. Глупака наистина си вярва, че някой се интересува от Русия и че Могъщите Съединени щати, в които всичко е як труд, як бизнес, як и непрекъснат растеж, та тези Щати кроят някакви планове срещу Русия. Ни най-малко, гаспадин Махмур Баяришников. Русия е пълна с глупави хора, лишени от инициатива и смелост и САЩ я държат под око единствено защото се страхуват от глупостта на ядреното джудже Пу да не подпали света.

  1. Очевидно “Вълчан войвода” няма достъчно “топки”, за да коментира със собственото си име! Както в Русия, така и в Америка има огромно количество доказани идиоти. Тук кучето е заровено другъде, а не в това къде колко идиоти има. А ненавистта към “ядероно джудже” съвсем прозира – явно вълчан войвода има лични причини да мрази ….

 2. Статията би била характерна за някоя азиатска съветска република ,а не за страна член на ЕС и НАТО .Това показва ,колко е изостанала и хваната за гушата от Путин е България.Добре е нашите журналисти да проявят повече смелост а не да се държат като препариран заек пред питон. И запомнете още нещо Русия е Game Over , ние си имаме наш път и той е правилният .

  1. Така ли ти обясняваха в натовската стая на су?
   Аман от олихофрени. Още годинка така и ще заемеш достойно мястото до олихофрен номер 1 плевелиев…
   Инак за безтопковци може да определиш отрепките от су и немските говеда.

   1. В казармата имах един офицер ,който ни казваше ….Нито си ми на годините ,нито си ми на образованието ,нито на ч….те ! Та така приятелю,а иначе за такива като теб пътя е ясен-Вокзал,Чемодан,Москва,само не забравяй ,че за там се иска виза,току така там не пускат ,щото ги е страх от свободномислещи хора .

 3. pravda.ru… натовска стая??? Скоро очаквайте, да ни изкарат със 20 сантиметрови зъби, огромни червени очи и шипове по главата…или рога… естествено едни приятли ми го казаха. А американците така ще дестабилизират положението “у нас”, че ще им анексират Крим ли или какво? Руската пропагандна война продължава във Труд. За това и всеки ден се пишат такива соц. глупости.

 4. Лозунг в зъболекарска поликлиника по време на социализъма – “Да озъбим трудящите се”.

  1. е, при седерастката демокрация много от хората останаха без зъби…

 5. Не трябва братушки да ставате по-озъбени, че то накъде повече озъбени – озъбени сте от глад, озъбени сте от терор по-сковаващ и от сталинския, озъбени сте от мързел, че не си обработвате НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛОЩ В СВЕТА, ами все се оглеждате чужда да заграбите…И цялата земя да ви подарят, пак ще искате да се зъбите я на извънземните, я на рибите в морето и пак ще гладувате и ще си търсите сатрап да ви плаши и да ви праща по Сибир.

Отговорете