Ангелкова: Не виждам напрежение в кабинета

Министърът на туризма Николина Ангелкова каза пред БТВ, че не вижда напрежение в кабинета. „Всеки от нас си изпълнява задълженията, за мен като министър на туризма е изключително важно как свършва летният сезон, гледаме на прага на зимния сезон”, посочи тя.

Ангелкова подчерта, че не е имало разговори да бъде оттеглена от поста министър на туризма. „Всичко се изясни, знае се кои са новите колеги, номинирани са в коалиционния съвет, всичко е обсъдено”, допълни тя.

Не мисля, че имаме разногласия с вицепремиера Валери Симеонов, каза още Николина Ангелкова. „За мен е важно в режим на диалог да изчистваме различните гледни точки, а със сигурност има такива”, посочи тя. „Няма как да отрека, че имаме различни гледни точки, но затова е важно да се обсъжда и да се вземе най-правилното решение за обществото”, каза още Ангелкова.

„Националните курорти трябва да имат специфичен статут – нещо, което ние направихме с промените в Закона за туризма, които предстоят да бъдат внесени в Народното събрание”, отбеляза министърът.

 

Коментари

Задължително поле