Англичанин падна от тераса на хотел в Равда

44-годишен английски турист е паднал от тераса на третия етаж на хотел „Аква Парадайс“ в курорта Равда. Установено е, че той пристигнал в България със семейството си.

По данни на 38-годишната му съпруга двамата вечеряли на терасата на хотелската си стая, разположена на третия етаж, когато тя влязла в помещението, за да види спящите им деца. Излизайки констатирала, че мъжа й паднал от терасата и алармирала полицейските служители.

44-годишният англичанин е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас, с разкъсване на слезката, с опасност за живота.

Работата по случая продължава, ще се проверява дали съпрузите не са консумирали голямо количество алкохол преди инцидента.

Това е втори подобен случай, след мистериозния полет на семейство холандци в Слънчев бряг. Двамата загинаха, след скок от седмия етаж на терасата на хотел преди десетина дни. Пробите на нидерландците за употреба на наркотици и алкохол още не са готови, казаха от полицията. В стаята им били намерени бутилки и таблетки, чийто състав трябва да се установи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони