Анджелина Джоли заживя в образа на Мария Калас

Снимка: Pablo Larrain

Мария Калас, може би най-влиятелната оперна певица на 20 век, ще бъде изиграна от Анджелина Джоли в новия филм на Пабло Ларен "Мария". Филмът се развива в Париж през 70-те години на миналия век и се основава на "истинските разкази" за живота на Калас, изпълнен с музика, страст и трагедия. Филмът трябва да бъде излъчен през 2024 г.
- Да имам възможността да съчетая двете си най-дълбоки и лични страсти, киното и операта, беше дългоочаквана мечта. Това е очарователна възможност да направите това с Анджелина, тя е изключително смел и любопитен артист. Истински подарък - каза Ларен, цитиран от "Classicfm".

„Мария” ще разкаже една бурна, красива и трагична история за последните дни от живота на най-голямата оперна певица в света. Все още не е потвърдено как ще се реши въпросът с пеенето във филма - дали ще го направи Анджелина или наета певица, дали ще се използват архивни кадри...Това, което се забелязва обаче, е перфектното сливане на Анджелина с тази роля. Аристократичните й черти на лицето са още по-подчертани, а мистериозният поглед под елегантната шапка идеално „имитира“ този на Мария.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино